Logopediepraktijk Praat-Paal uit Paal

Behulpzaam en empathisch team van logopedisten in Paal

Praat-Paal, de groepspraktijk voor logopedie uit Paal, bestaat uit een gemotiveerd team van drie logopedisten. Wij stellen een diagnose op en behandelen diverse logopedische stoornissen. 

Daarnaast helpen we u bijvoorbeeld ook met het bepalen van het IQ van uw kind. We zorgen daarnaast voor socio-emotionele begeleiding bij diverse sociale problemen. Onze logopedisten zijn begaan met mensen en stellen zich in elke situatie behulpzaam en empathisch op.

Wat is logopedie?

Wij omschrijven het als een behandeling waarbij de communicatie, maar ook de cliënt, centraal staat. Kinderen en volwassenen krijgen daarbij zorg op maat. Deze zorg bestaat uit training en adviezen om communicatie in al zijn facetten te verbeteren. De logopedist leert hoe u zichzelf duidelijker kunt uitdrukken. U leert bijvoorbeeld ook aandachtig te luisteren, wat eveneens een belangrijk aspect is van intermenselijke communicatie.

Heeft u of uw zoon of dochter last van stotteren, dyslexie of andere communicatieproblemen? Contacteer dan vandaag nog logopediepraktijk Praat-Paal uit Paal voor een afspraak.